( Video) Nicolae Josan agresat de jigodiile lui Plahotniuc! Ialoveni, 19 august 2018

Ziaristul Nicolae Josan susține că a fost lovit de un manifestant în această dimineață în orașul Ialoveni. Din imaginile video postate de fiica ziaristului se vede cum acesta a fost agresat de un bărbat.

 

Din video vedem manifestația organizată împotriva Mișcării de Rezistență ACUM și auzim cum jurnalistul se adresează unui participant întrebându-l cine este, acesta i-a răspuns să-și „cate de treabă”, ulterior jurnalistul spune că reprezintă presa și că își face meseria, însă i se indică să plece.

Ulterior același bărbat s-a îndepărtat, dar apoi văzând că jurnalistul este în apropiere și filmează în continuare i-a spus să se ducă și apoi se vede cum l-a lovit. Participantul la manifestație a fost luat la o parte de alți participanți și dus mai încolo.

Când jurnalistul, Nicolae Josan, s-a adresat poliției că a fost agresat și a arătat și persoana în cauză polițistul i-a spus să se adrese și ulterior vor lua măsuri. Din imagini se vede cum acesta a răspuns după ce jurnalistul și-a repetat solicitarea de câteva ori.

Fiica jurnalistului a postat un mesaj în care solicită ajutorul pentru a identifica bărbatul care l-a agresat pe tatăl ei. „L-au agresat pe tata – Nicolae Josan, director, Revista ACASĂ. Poliția de buzunar se face că plouă. Ajutați-ne să identificăm susținătorul PD care lovește în presa independentă. Sper ca, măcar acum, să văd solidaritatea presei și a celor ce zic că luptă pentru valori democratice. Solicit procuraturii generale și instituțiilor abilitate să se autosesizeze și să se deschidă dosar penal.

Close

Stay connected! Subscribe to the UNIVERWORK Newsletter!

””

”Join

Subscribe!