( Video) Nicolae Josan agresat de jigodiile lui Plahotniuc! Ialoveni, 19 august 2018 | UniverWork

( Video) Nicolae Josan agresat de jigodiile lui Plahotniuc! Ialoveni, 19 august 2018

Ziaristul Nicolae Josan susține că a fost lovit de un manifestant în această dimineață în orașul Ialoveni. Din imaginile video postate de fiica ziaristului se vede cum acesta a fost agresat de un bărbat.

 

Din video vedem manifestația organizată împotriva Mișcării de Rezistență ACUM și auzim cum jurnalistul se adresează unui participant întrebându-l cine este, acesta i-a răspuns să-și „cate de treabă”, ulterior jurnalistul spune că reprezintă presa și că își face meseria, însă i se indică să plece.

Ulterior același bărbat s-a îndepărtat, dar apoi văzând că jurnalistul este în apropiere și filmează în continuare i-a spus să se ducă și apoi se vede cum l-a lovit. Participantul la manifestație a fost luat la o parte de alți participanți și dus mai încolo.

Când jurnalistul, Nicolae Josan, s-a adresat poliției că a fost agresat și a arătat și persoana în cauză polițistul i-a spus să se adrese și ulterior vor lua măsuri. Din imagini se vede cum acesta a răspuns după ce jurnalistul și-a repetat solicitarea de câteva ori.

Fiica jurnalistului a postat un mesaj în care solicită ajutorul pentru a identifica bărbatul care l-a agresat pe tatăl ei. „L-au agresat pe tata – Nicolae Josan, director, Revista ACASĂ. Poliția de buzunar se face că plouă. Ajutați-ne să identificăm susținătorul PD care lovește în presa independentă. Sper ca, măcar acum, să văd solidaritatea presei și a celor ce zic că luptă pentru valori democratice. Solicit procuraturii generale și instituțiilor abilitate să se autosesizeze și să se deschidă dosar penal.